Laddad till tusen!

Nu är det dags att börja fajtas mot alla onödiga kilon sen graviditeten. Känner mig laddad till tusen. Har redan avverkat första promenaden för idag. Får se om det hinns med en till senare i eftermiddag. Vore skönt, men får se vad lilla fröken tycker. Annars får jag ta igen det i helgen då Eric är hemma!

Nog med bloggandet. Nu ska förberedas lite lunch och sen väntar en välförtjänt dusch. Bäst att passa på medan hjärtat sover, går så mycket smidigare då. Sen får vi se vad som händer...

Tröttheten smyger sig på

Theya somnade ovaggad, Prada ligger helt utslagen i soffan och mina ögonlock känns som bly. Efter en trevlig dag i Nordanede, helt utan krav och måste, är vi nu alla helt slut. Trodde inte det var möjligt, men det verkar inte bättre. Vädret och tidpunkten på dygnet kan väl också ha sin inverkan. (Tror mer på det sista!)
Sak samma. Jag är trött och Eric jobbar, alltså väntar en tom säng på mig. Känns inte sådär väldans lockande, men å andra sidan kommer han hem sådär lagom tills att Theya vaknar imorgon bitti. Bästa stunden på dygnet - Familjen är samlad och gumman är som mest go och glá!


So long!

Theyis debut

Idag har Theyis gjort sin stora snurr-debut. Och denna gång helt själv. Från rygg till mage o sedan tillbaka på rygg igen. Såå stolt över vår lilla tös. Tiden går så himla fort fram, men varje dag blir bara roligare o roligare.

Livet har verkligen fått en helt ny mening sen du kom till världen.
Jag ljuger inte då jag säger: -Du är det bästa som hänt oss!



För övrigt väntar vi på bättre väder så vi kan fortsätta måla huset. Det suger att det drar ut så på tiden. Vill hinna med lite annat innan sommaren är över. Som att bara njuta av sommaren o att vara ledig tillsammans med min familj... Ja, det skulle uppskattas!

Till sist vill jag tacka för alla fina kommentarer!

Bilder från delar av sommaren 2010

Theya är redo för en resa till Sollefteå...

Här tillsammans med sin kära gudmor.


Alltid lika nöjd o glad.

Pappa Eric hänger sådär coolt över vagnen o..

... snackar med en charmerande tös till dotter.

Underbart vacker bild.

Jag o min kära sambo.

Här sitter vi i momsens knä o är allmänt brydd över kameran.

Vår lilla knopp fyller hela 3 månader här.

Målningen av huset går framåt. Skönt när det är klart.

Jag o min ögonsten..

Ljuvliga jordgubbar. Så typisk Svensk sommar.

Så söt när du sover!

Morgonmys tillsammans med pappa.


Sådär. Här kommer lite bilder från delar av sommaren, som jag gladeligen bjuder på!

Trevlig dag på stan!

Lillfisen vaknade imorse då Eric for iväg på jobbet. Trodde hon skulle somna om efter hon ätit, men icke. Trött i ögonen var en annan, och klev upp i ren protest. Men vad gör man inte för dig - Jo, ALLT!
Stoppade ner Theya i badbaljan så hon fick ligga där o plaska på ett tag. Det riktigt lyser om henne då hon sparkar med benen o vattnet skvätter överallt. Så skönt att hon inte visar någon rädsla för vatten.
För övrigt har hon sovit som hon brukar, så jag tror inte att hon fick några känningar av sprutorna igår. Min lilla fröken är tuff. Gnydde bara lite lätt av sticken.

Trist väder och en känsla av rastlöshet kröp i kroppen på mig. Så det var en väldans tur att svärmor ringde o frågade om jag ville följa med till Sundsvall. Dagens räddning blev en spontanresa till staden tillsammans med svärföräldrarna o Eric's syster med familj. Det blev lite shopping (både på IKEA o inne på BirstaCity), en lunch för att hålla humöret uppe och en glass till kaffet. Mer än nöjd for vi hem till oss och lagade i ordning en sen middag.
Åhh va jag gillar spontanitet!

Sist men inte minst vill jag Gratulera min mamma som fyller år idag! Stort Grattis till dig - Du är underbar!

Sakta men säkert framåt

Huset är inte helt grundat, men det går sakta men säkert framåt. Vi har den jobbigaste sidan kvar, vilket gör att det tar emot extra mycket. Men vi ligger ändå före i planeringen, tack vare all hjälp från Niklas o Annika. Så stort TACK för det!

Idag finns däremot ingen motivation för målning, så vi skiter helt enkelt i det. Istället ska vi umgås med Theya's kusiner, vilket känns som bra mycket roligare än att klättra upp o ner för en stege. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men det löser sig alltid.

Nu ska jag passa på att mysa med lilla stumpirumpen, som för övrigt ska iväg på BVC och sin 3 månaders kontroll senare idag. Ska blir himla roligt o se vad hon väger o hur lång hon har blivit. Sen får vi se hur eftermiddagen blir, då vi inte vet hur hon kommer att reagera på sprutorna. Men det komma säkert gå finemang.

Ha en bra dag allesammans!

Ny design på G

Ja, som ni märker är en ny design på G. Det mesta är gjort, men det är lite att finslipa på. Orkar dock inte dra igång med det ikväll. Ögonen går redan i kors och huvudet tänker inte klart, så får ta imorgon om tid finnes. Har ju ett hus som ska målas. Så ni får ta det som det är helt enkelt.. :)

Nu ska jag krypa ner bredvid min redan sovande pojkvän. Natti natt gott folk!

En dag i motgång...

... visade sig bli en rätt så bra dag ändå.

Allting började så bra i morse. Vi kom upp i hyfsad tid, käkade en stadig frukost och busade med Theya. Precis som i vanlig ordning. Väntade på gammelmormor som skulle komma för att vara barnvakt åt lilla fröken medan vi tvättade huset. Tänkte att det skulle gå snabbare för oss då, men ack nej. Istället var det ingenting som fungerade. Eller jo, vi började och hann färdigt med ena väggen innan det börja strula. Sugslangen gick sönder och vi försökte skarva den på alla möjliga vis, men inget fungerade. Så efter 1,5 timmes frustration gav vi upp. Bittert!

Istället tog vi o storstädade huset eftersom inte jag hann göra så mycket igår. Sagt o gjort. Nu är huset skinande, till och med i varenda låda! Otroligt skön känsla. Så nu kan jag sova med gott samvete, trots att vi inte hann tvätta mer av huset.
Men ska köpa vad som saknas imorgon för att kunna fortsätter kampen på fredag. Imorgon tar vi en paus för att åka o hälsa på en god vän i Sollefteå. Det blir toppen!

Nu ska jag ta o krypa ner i sängen. Lär somna ovaggad, då blev inte många timmars sömn igår (helt o hållet mitt eget fel)...

Dags att skapa ordning i kaoset

Näe, nu har jag fått nog! Min gräns är nådd. Det ser ut som ett riktigt j*vla bombnedslag här hemma. Det ligger kläder (i alla storlekar) och saker så gott som överallt. Vet knappt vad som är rent o skitigt. Jag brukar vanligtvis vantrivas när det ser ut såhär och det gör jag även nu, men tiden o orken har inte funnits. Det har varit så mycket ute på gården att fixa. Men nu är rabatten rensad, ogräset är bort röjt, huset är skrapat o vi börjar närma oss slutet. Låter kanske inte som så fasligt mycket att göra, men tomten är stor o det tar lite extra tid när man har en liten att passa o mata. Men idag är jag ensam o vädret är sådär lagom halvtråkigt, med andra ord är det en perfekt dag att skapa lite ordning i kaoset och mysa med liten. Tummen upp för det! :)

Kanske hinner jag med att klippa gräset också... Vi får se!

Gaah...

Blir tokig på bloggen! Den gör inte som jag vill.. Varför?!

Idag är Theya i Sundsvalls Tidning

Du förgyller våra liv!

RSS 2.0