2010/01/25

I väntan på att pannkakan gräddas, så tänkte jag kladda ner några rader här.. Var ju ett tag sen sist, så en uppdatering är väl på sin plats! 

Kom nästan nyss hem från jobbet. Men innan jag lämnade staden, gjorde jag ett kort stopp hos barnmorskan. Dags för lite provtagning, samt att mäta magen o lyssna på knoddens hjärta. Alltid lika farscinerande att höra hur ditt lilla hjärta arbetar o slår. Betydligt lugnare idag än förra gången. Men vi följer fortfarande kurvans utveckling precis som vi ska, vilket känns otroligt bra!

I övrigt är allt kanon. Helgen har varit himla lugn o skön. Fredagsmys med Eric hemma i soffan framför Let's dance. Ja, precis lagomt vad man orkar med efter en veckas arbete. På lördan for jag hem till Gissjö, då Eric skulle iväg på skytte. Tänkte passa på att umgås lite med mamma, händer ju inte allt för ofta. Slutade med att vi blev kvar på middag. Hemmagjord kinamat. Gott gott! Efter det hakade vi på Henke o Carro till stan för att se "Snabba Cash" på bio. Kanske inte den bästa film jag sett, men den gick ändå hem. Hoppas dock på uppföljare. 

Näe, nu ska pannkakan ut..
 

Varför inte bjuda på lite bilder?!


Mätt och belåten efter all julmat


Donnan och Siggebus myser tillsammans


Magbild under julen, här i vecka 24


Brr.. som kallast här hemma


Men vi vågar trotsa kylan!


Jag o Ecke under nyårskvällen

En blandad kompott, med lite smått o gott..


2010 har tagit sin början

med STORA steg, och nu är alla röda dagar över och förbi. Lite tråkigt, då jag ändå uppskattar de lediga dagarna. Men å andra sidan ska det bli himla skönt att komma tillbaks i de vanliga rutinerna igen. Knopp och kropp mår liksom bättre utav det.

Julen har varit mysig på alla sätt och vis! En underbar högtid som givit tid för att umgås med nära och kära, äta gott och bara njuta av vad man har här i livet.

Mellandagarna har mestadels bestått av jobb. Trist, men sant.

Nyår
blev en lyckad kväll, trots att vissa drog sig ur sådär i sista minuten. Men ALLA viktiga och betydelsefulla personer fanns här för att inbringa det nya året med oss. Så glad att jag funnit er! 

Kvällen bjöd på olika festligheter. Bland annat premiärbadning i badtunnan, en massa roliga spel, skratt och surr, samt en 3-rätters middag bestående av:
- Skagentoast.
- Hemmagjord rostbiff med potatisgratäng, samt en lättare sallad. 
- Våffelskål fylld med glass och bär.

Givetvis smällde vi av lite fyverkerier och skålade in det nya året vid tolvslaget. Det blev en alldeles lagom kväll för mig och min mage!

Vecka 1 - 2010. Både jag och Eric var ledig i onsdags, så vi passade på att göra en stökresa till stan för att kolla in lite barnvagnar. En mycket bra idé tyckte vi. Kom till stan och allt var stängt. Där sitter vi som två idioter och fattar inte varför det är stängt. Sen slår det oss att det är TRETTONDAGEN. Ja, det var bara till att gilla läget. Blev kaffe hos en av Eric's polare istället.

Nu - fredag eftermiddag. Sitter framför brasan här hemma i Västerlo och försöker värma mig. Alldeles för kallt i övriga delar av huset för att ens kunna vistas där. Golvvärme, visst att det är bra. Men inte när det är såhär kallt ute! Hua, hoppas på mildare grader snarast. Näe, ska trotsa kylan och söka mig till köket för att påbörja middagen.

Sen blir det fredagsmys med min älskade!

RSS 2.0