Lycka är att bada



11.11.2010

Tjolahopp!

Internet och hemtelefon är tillbaka. Dock fungerar inte internet lika bra som det gjort tidigare. Det var nån teliagubbe här igår och gjorde nån provisorisk lösning. Så nu har vi en kabel över hela gräsmattan, men vad gör det nu när snön har kommit. Förmodligen får vi vänta till våren innan de kommer och fixar det helt. Hoppas bara internet inte förblir såhär segt ända tills dess. Då kommer jag bryta ihop! Men hellre segt än inget, eller jag vette tusan...

Blev ingen skola denna vecka heller. Hade tänkt åka idag, men det strulade både med barnvakt och bil. Iof ringde syster sent igårkväll och erbjöd sig vara barnvakt, då hennes lektioner hade blivit framflyttade. Men insåg att jag inte skulle hinna så mycket på den 1,5 timme jag skulle fått, eftersom jag hade varit tvungen att sluta tidigare för att hinna hem till babysången. Så jag sparade mig själv en onödig resa, speciellt nu med det dåliga väglaget. Har ju pluggat lite här hemma, men inte så jag känner mig nöjd. Tur nog är Eric ledig några dagar framöver, så hade tänkt utnyttja den tiden till att hårdplugga. Perfekt. Ingen mer ångest över detta!

Nu ska jag gå och fixa så allt är klart inför babysången. Theysis lär nog vakna när som helst.


Hörs!

Mot skogen...

.. för att mata grisen!

2.11.2010

Vi kom hem igår från en icke händelserik helg i Liden, men ack så trevlig ändå. Stressade en aning på hemvägen bara för att jag skulle hinna iväg på skolan. Jag hann i tid, men hade visst missat den lilla(?) detaljen att det är lov den här veckan. Lite lätt besviken for jag in på Birsta för att kolla efter en vinterjacka, hittade dock ingen jag gillade. Ska ge det ett nytt försök i veckan. Måste ha en vinterjacka! Köpte som tröst med mig bullar och svängde förbi hos Ida på vägen hem. Mycket trevligt och på bättre humör fortsatte jag sedan hemöver.

Fick mig en ordentlig dos med sömn i natt då Theya bestämde sig för att sova hela natten igenom. Vaknade vid sextiden, käkade och somnade om till halv nio. Hur skönt som helst.
Har fått en hel del gjort här hemma. Bäddat rent i sängen, packat upp väskorna sen helgen, dammsugit och torkat golven (mycket duktigt av mig!), packat ihop och burit undan en massa grejer från vårt blivande kontor. Rätt så bra gjort när man är mamma på heltid. Har ju en rätt så klåfingrig fröken att passa, så det är inte värt att vända bort blicken allt för länge.

Ska strax börja förbereda middagen, så vi hinner äta i lugn och ro innan vi ska sticka iväg på träning. Tänkte bara vänta så jag vet att Eric är på väg hem. Hem från första arbetsdagen på nya jobbet! Hoppas allt har gått bra, men det tror jag säkert.

Sist men inte minst slänger jag in lite bilder på charmtrollet..

Flyger fram i sin racer numera.

Två små gaddar som tittat fram!


Theya har lärt sig att åla fram..

RSS 2.0