God morgon världen!

Vaken sen en och en halv timme tillbaks, så har redan hunnit med både frukost och morgonkaffe! Även lillan har fått mat och lekt av sig lite i babygymmet. Nu väntar en härligt morgonpromenad i solen. Theya behöver sova och jag behöver motionen, så bara att passa på medan vädret är fint.

Hörs!

Du är så älskad...


En promenad i solsken


Japp, nu blir det en promenad medan solen tittar fram!



Promenaden är nu avklarad. Likaså duschen. Mycket skönt! Nu väntar jag på att fröken sömntuta ska vakna, sen ska hon badas och få på sig lite kläder. Ligger fortfarande i pyjamasen.
Efter det vankas en resa till staden. Idag igen. Var där igår och träffade världens bästa. Idag ska jag uträtta lite ärenden, samt träffa Loonin. Det blir toppen!

Näe, nu börjar det röra på sig i vagnen..

Snart hemma igen

Borde ligga och sova vid det här laget. Men det tar emot. Tar emot att somna utan dig vid min sida. Jag har därför bäddat ner Theya i sängen, så jag ska slippa sova själv. Jag ska ligga och lyssna på hennes små andedag tills jag somnar. Och när jag sen vaknar, då är du hemma igen. Hemma med oss, - din familj. Som jag längtar!

Sov gott alla underbara!

Jag älskar dig!

Eric - Jag älskar dig!


Slut i kroppen

Började gårdagen med en löptur. Den första på över sex månader, och det kändes - Det vill jag lova! Men det var skönt, i alla fall efteråt, så det kommer absolut blir mer löpning. När jag kom hem började jag stöka på en massa här hemma. Var på tiden att jag hittade rätt på dammsugaren, för fan hur golven såg ut. Hum.. förstår inte hur jag kan få in en massa grus när det bara finns gräs och sten på gården!?

Slängde i mig lite lunch och sen drog vi iväg till Gissjö. Lämnade av Theya hos mormor och morfar, som fick äran att vara barnvakt medan jag och Eric var och "besteg" Rankleven tillsammans med Gun-Britt och Anders. Tungt och svettigt var det, men den otroligt utsikten vägde upp det hela! Synd att vi glömde kameran hemma. Passade på att avnjuta en god middag innan vi begav oss ner igen. Mycket trevligt. Avslutade sedan kvällen med en kaffe i Gissjö. :)

Så idag är man lite slut i kroppen, men med all rätt!

RSS 2.0