Mysfredag?!

Första dan på hela veckan som vi kliver upp till väckarklockan. Snacka om att det går fort att vända på rutinerna. Kände mig inte alls pigg för att kliva upp vid sex. Men vafan, vad gör man inte för den man älskar!? Klev upp o fixade fram lite frukost. Passade på att slänga i mig lite näring jag med. Men sen blev det sängen igen, då Eric for iväg på jobbet.

Blev väckt nån timme senare av att telefon ringer. Dolt nr. Suck. Svarar aldrig på Dolt nr. Slog av ljudet, vände på mig o somnade om på nytt. Ytterligare nån timme senare kände jag mig utvilad o redo att möta dagen! Började med att fylla ut magen med en brunch av gårdagens våfflor. Mums! Sen har jag o Donnan varit ute en sväng i det härliga vädret, synd bara att solen lyser med sin frånvaro. Tog sedan tag i några ärenden som jag var tvungen att uträtta innan helgen. Så nu är allt klappat o klart. Skönt. Fastnade sedan i min egen lilla värld med puzzlet som vi köpte för några veckor sen. Underbar avkoppling.

Nu ska jag hoppa in i duschen o invänta farfar som tydligen är påväg hit. Trevligt, trevligt! Sedan åker nog jag o Donnan hem till Gissjö o myser, då E blir borta ända tills imorn. Blir perfekt start på den här helgen!




Det slog mig idag...

.. att det bara är tre ynka veckor kvar till BF. Nu börjar vi nedräkningen. På allvar! :)

Var ute på en rejäl promenad med mor igår, då det var så härligt väder. Och det känns idag, det vill jag lova. Kan inte längre gå som normala människor, utan haltar mig framåt. Hua! Hoppas verkligen inte att den här träningsvärken i ljumskarna håller i sig. Då kommer tre veckor att kännas som en evighet. Vill inte det. Speciellt inte när tiden hittills har sprungit fram.

Näe, nu ska jag krypa ner till min sjuke sambo. Tror han kan behöva lite kärlek för att kurera sig snabbare!


"Bästa vännen"...

Jag vill Tacka för ditt sällskap i helgen!

Att umgås med dig är oslagbart.
Vi är oslagbara!  
Du & Jag.


Magnus Betnér

Borta bra men hemma allra bäst. Njöt av förra helgen i fulla drag. Precis vad jag beövde för att ladda mina batterier inför sista arbetsveckan. Nu har jag gjort mitt sista pass, och kastar därmed in handduken. Och denna gång för gott. Känns trist att lämna alla sköna människor som man lärt känna, men mitt liv måste gå vidare. Jag har så mycket mer jag vill få ut av livet innan jag en dag vaknar upp o inser att det är för sent..

Igår var det den 11 mars. Exakt en månad ifrån vårt beräknade datum.. Shit! Verkligheten börjar sakta men säkert komma ikapp mig, speciellt nu när jag inte behöver fokusera på jobbet längre. Allt är fortfarande kaos i knoppen, men hoppas på att hinna reda ut det mesta innan det är dags! 
Under de fyra kommande veckorna ska jag pyssla lite här hemma, så att allt är på sin plats då knodden bestämmer sig för att titta ut. Har fortfarande en del inköp kvar att göra, men det ordnar sig ALLTID!

Måste även tillägga att vi hade biljetter till Magnus Betnérs stand-up show. Som enligt mig var en helt grym! Tonhallen var nästan fullsatt o jag tror alla fick sig ett gott skratt. Själv satt jag dubbelvikt, mer eller mindre under hela tillställningen, och försökte hålla tillbaka 'skratt-tårarna'. Detta var min första stand-up show, men definitivt inte den sista!

Nu blir det ryggläge i soffan, det har jag gjort mig förtjänt av!

Gör som strutsen...

.. o stoppar huvudet i sanden. Bara över helgen. Bara för att jag känner för det. Jag är trött o sliten efter veckan som har varit. Många sjuka o mer turbulens än vanligt på jobbet. Sånt tar på krafterna, speciellt när man har en klump på magen att bära!

Därför sitter jag nu i ett litet hus i Liden tillsammans med Donnan. Helt ensam för tillfället, då min kära var tvungen att åka ut på ett larm för nån timme sen. Men än så länge går det ingen nöd på mig, jag har så jag klarar mig nån timme till. Donnan, Tv:n, en datorn, en soffa, en bok o massa gotta. Precis vad jag behöver. Precis vad tanken med den här helgen var. Ska bara dega o hämta igen krafterna för kommande vecka!

Nu - Chilla i soffan!

1 Mars 2010

En uppdatering vore verkligen på sin plats, jag vet! Lovar att den kommer under veckan. Inte idag. Saknar både tid och inspiration. Ni får helt enkelt vänta..
.. (precis som jag..)
Magen växer och blir mer o mer otymplig att jobba med. Vore kanske konstigt om fallet inte var så, då vi faktiskt går in i vecka 34. Jag förstår inte var veckorna tar vägen?!
Tjing så länge!

RSS 2.0