Den eviga väntan...

.. är här. Inne på fjärde dagen av övertiden nu. Hua, trodde aldrig att jag skulle uppleva den såhär jobbig. Det är såå frustrerande att bara gå och vänta o ingenting veta! Dagarna blir så otroligt långa och sega, speciellt när man känner att man inte vill lämna gården utifall att det kanske händer nått. Men idag trotsar vi och åker till Gissjö, ska bli skönt med lite miljöombyte. Tror även Donnan kommer uppskatta att få träffa sina polare o busa av sig lite.

Vi väntar fortfarande på ett tecken..

Dagen D

Den 11 april är här. Äntligen! Som vi har väntat och längtat efter denna dag. Nedräkningen har varit igång länge. I hela nio månader. Vilket gör att vi INTE VILL vänta längre. Vill känna! Vill veta! VILL att nått händer, märka att det snart är på gång..

.. så Snälla, ge oss ett tecken!

2 dagar kvar

Påskhelgen är över och den har varit helt perfekt. Vi har fått mycket tid åt varandra och tid tillsammans med våra nära o kära, precis vad man behöver såhär emellanåt! Vardagen är i säkert i full rulle för många. Annat är det för min del, som fortsätter min ledighet i lugn och ro. Jaja, så mycket ro kan jag väl inte påstå att jag har kvar i kroppen. Det känns verkligen att det inte är mer än två dagar kvar till BF. Börjar känna mig mer otymplig än vanligt, och det tar på mitt tålamod. Speciellt då man måste be om hjälp med vissa saker som man vet att man i vanliga fall hade klarat av själv. Hoppas, hoppas så innerligt att jag inte behöver gå över tiden. Vill så gärna se vem du är, som växt och frodats i min mage under dessa nio månader! Så NYFIKEN!

Tänkte nu bjuda på lite magbilder...


 Vecka 26


 Vecka 30


 Vecka 32


 Vecka 33


 Vecka 38


 Vecka 38



Sådär.. en liten blandad kompott!


RSS 2.0