Kexchoklad - min nya drog..

I måndags gick vi in i vecka 32, vilket innebär att vi bara är åtta veckor ifrån vårt lilla mirakel. Åtta veckor av nio månader, vart tog tiden vägen?! Kändes som att det var nyss vi berättade för folk att vi väntade barn, och nu står vi snart här med Dig i vår famn. Vi har fortfarande lite saker som ska förberedas innan dagen D, som jag förra veckan hade panik över. Men nu känns det lugnt, vill ha lite kvar o göra när jag inte orkar jobba längre. Känner inte för att gå runt här hemma o bara vänta, kanske det värsta jag vet! 

Har haft en underbart lättsam graviditet än så länge (peppar, peppar...) Det enda jag märker är att mitt sötsug ökar vecka för vecka. Försöker hålla fingrarna i styr, då jag inte vill dra på mig allt för många extra kilon. Men en o annan kexchoklad slinker ner emellanåt. Lugnar suget för stunden.. :) Förutom det, finns det inget att klaga på!



Näe, nu blir det promenad med Donnan. Sen sängen.. imorn väntar en ny arbetsdag och ett besök hos BM. Bäst att vara pigg o utvilad tills dess!

Sussa sött


Bara några timmar kvar

Snart är klockan slagen för läggdags! Bara några få timmar kvar av den här helgen, som i fredags var så efterlängtad. Känner nu att jag inte hade tackat nej till ännu en helgdag. Skulle behöva mig några extra timmars sömn för att känna mig som människa igen. Men men.. imorgon börjar en ny vecka, som kräver nya tag! Förra veckan kändes lång o seg, så jag hoppas verkligen att denna inte blir likadan. Får i alla fall fortsätta jobba så länge kroppen orkar, så vi tar vecka för vecka!


Har haft en underbart mysig helg på alla sätt o vis!



RSS 2.0