Ännu ett försök.

Har flera gånger de senaste dagarna försökt att kludda ner ett inlägg. Men blir bara att jag skriver några rader, sen loggar jag ut. Utan att publicera. Nu sitter jag här igen - och gör ännu ett försök.

Har inte mycket på hjärtat, bara skönt att få skriva av sig lite. Jag och Theya är singelpinglor i helgen då pappa E jobbar. Så typiskt då det är valborg o allt. Men sånt är livet, bara till o gilla. Har inga planer för mig o stumpan, vi blir nog bara hemma och myser!

Trevlig Valborg gott folk!

Potatis med lax och örter

Fröken bestämd tycker inte om potiatis med lax och örter.
Jag tror att det är andra eller tredje gången jag försöker ge henne den här smaken, men varje gång har det varit samma visa. Hon sitter bara och plockar ut maten och skakar på huvudet.
I fortsättningen slipper hon den burken, nu när jag förstått att hon faktiskt inte tycker om den.

Numera 23 år

Ja, numera är man snart 23 år fyllda. Jag har blivit uppvaktad av nära o kära idag, och oj så mycket fint jag fått. Känner mig lyckligt lottad som har så många fina människor i min närhet. Ni vet vilka ni är! (ingen nämnd - ingen glömd) Nu ska jag krypa till sängs med mitt stora hjärta, så jag är pigg imorgonbitti då mitt lilla stora hjärta vaknar. Sov gott allesammans!

Bättre lycka idag?

Just nu i ugnen. Muffins med vit choklad och lingon.



Update:
15 minuter senare och dem ser ut såhär. Det kallar jag lyckat. Bäst att fortsätta med nästa plåt, nu när jag har den rätta feelingen ;)


Syster - min räddare

Alldeles strax kommer syster/moster och mattias hit med lite lätt nödvändiga saker för att jag ska kunna fortsätta med bakning inför Theyas ETT-års kalas. Är less på att misslyckas, så numera är alla hjälpmedel är tillåtna. Men sen när blev jag så dålig på att baka?! Hoppas på ändring!

Ska fortsätta med städningen, som också skall vara klar innan helgen. Mycket just nu.

Bästa DU

Vaknade av ett tidigt men väntat besök. Bästa vännen, bästa DU, tittade in sådär lagom till frukost. Helt underbart att se dig igen. Tyvärr blir det långt mellan gångerna, men å andra sidan uppskattar jag dem desto mer. Jag är så glad att du finns i mitt liv.


Vår vänskap är Oslagbar!





Ett lyckat försök.

Misslyckades totalt med mina bullar igår. Gjorde därför ett nytt försök imorse, och se så toppen det blev...



Tummen upp!

God morgon!

Fick sovmorgon ända till halv åtta imorse, det är inte dåligt det. Känner mig riktigt utvilad och pigg. Sitter med en kopp kaffe nu och funderar på vad jag ska göra av dagen. Ska jag fortsätta med städningen, räkna matte eller bara ta det piano då Theya sover sin förmiddagslur!?
Solen skiner, så en promenad borde vara ett måste. Men jag tror ändå att matten ligger högst upp på listan. Insåg igår att jag bara har 20 uppgifter kvar tills boken är uträknad. Sen återstår bara lite repetion och ett sista prov. Helt jävla otroligt. Trodde ett tag att jag aldrig skulle bli klar, men nu ser jag slutet. Går allt som planerat blir jag klar innan april månad är slut. Tummen upp för mig!


Trevlig dag allesammans!


Update:
Har lyckats avverka några uppgifter medan fröken sovit. Dock inte så många som jag hade hoppats, men jag har ju pysslat med en massa annat också. Inte riktigt haft ro i kroppen att bara sitta still och tänka. Men nu är Theya vaken och då är det fullt ös som gäller!


Hälften kvar

Halva huset är nu städat, från golv till tak. Bokstavligen. Har bytt på lite gardiner och blommor bara för att få lite ny känsla. Känns riktigt skönt, men har fortfarande hälften kvar. Suck. Men jag fortsätter nog ikväll eller imorgon då Eric är hemma. Det är som lite svårt att torka golvet när man har en busig liten fröken som mer än gärna vill stå och plaska i vattnet. Sen har jag tappat energin för att städa. Jag får helt enkelt ta det senare.

Vår tripp till Gissjö igår blev väldigt lyckad. Pizzan däremot var inte alls så god som jag hade hoppats på, den var helt klart under min kritik så nån fler pizza därifrån blir det inte. Däremot var det betydligt godare med glass och maränger. En riktigt hit enligt Theya, som var sådär lagom kladdig och go efteråt.

Fick även hjälp av mormor, som skulle guida mig i hur man syr gardiner. Det var ju inte alls så svårt som jag hade inbillat mig. Tog kanske en halvtimme, allt som allt, och det är ju inte alls lång tid. Så nu hänger gardinen där den ska. I Theyas rum. Jag är helnöjd, tycker det blev riktigt festligt. Nu kan jag inte längre skylla på att jag inte kan eller att det tar för lång tid.

Bjuder på en bild över resultatet


Nu är det bara lite inredning som fattas, sen är flickerummet klart! :)

Väntar

Sitter här och försöker slå dö på lite tid. Väntar på att tösa ska vakna så vi kan brumma iväg till Gissjö. Passar på att hänga där ikväll, då pappa E jobbar och jag är sugen på pizza. Känns ju lite väl trist och deprimerande att sitta här hemma helt själv en lördagkväll med en pizza. Nej, det tänker jag inte göra. Så det så!

För övrigt har den här veckan varit rätt så lugn. Jag har räknat färdig all matte enligt planeringen, så nu kan jag ha helg med gott samvete. Det är i princip bara städningen som återstår, men den har jag lämnat åt morgondagen. Man måste ju ha nånting att se framemot.


min lilla tokfia.

Önskar alla en trevlig helg!

RSS 2.0