Lyckorus

.. i hela kroppen.

Idag fick jag se min dotter ta sina allra första steg.
Min Theya på två stappliga ben.
Vilket lyckorus.

Älskar dig mitt hjärta!

Bråttom, bråttom

Ska försöka att dricka upp mitt kaffe i lugn och ro, men det är svårt att ta det lugnt då man har en nyfiken onge som är precis överallt. Och då menar jag precis överallt, på en och samma gång. Försök med det om ni kan! Hann bara vända ryggen till i några sekunder imorse, och vips så var hon fyra steg upp i trappen. Nu undrar ni säkert varför vi inte har barnsäkrat trappen. Vi ska, men eftersom hon inte visat någon tendes till att vilja klättra i trappen tidigare så har vi inte haft nån brådska. Men nu är det bråttom, bråttom.

Gårdagen blev riktigt lyckad. Var först på öppna förskolan där en dietist var och föreläste om barnmat. Väldigt nyttigt och intressant. Mycket kände jag redan till, men alltid bra att färska upp minnet. Efter det brummade vi hem och åt en liten lunch. Sen bar det av till Sundsvall, först middag och sen innebandy. Så himla roligt att komma iväg och se på innebandy igen. Det var verkligen inte igår och förhoppningsvis inte den sista. Älskar verkligen att titta på innebandy, det slog mig igår. Dock var det lite svårt att hänga med i matchen då Theya var med, trots att hon skötte sig helt suveränt. Men man har ändå tankarna på så mycket mer än bara matchen.

Sådär, då var kaffet slut. Då är det dags för mig och Theya att gå och byta om. Sedan bär det iväg till Östersund och barnkalas. Ska dit och gratta Theyas kusin E som fyller ett år. Roligt, roligt! Bäst att skynda på. Vill inte bli sen idag.

Packat o klart

Nu ska allt vara packat och klart inför dagen. Det som är glömt, är glömt och det brukar alltid gå att ordna på ett eller annat vis. Fröken T har jag precis lagt i sängen och hon slocknade direkt. Det trodde jag inte men hon har varit lite småseg till morgonen, så det är ju bara bra att hon tar sig en powernap. Hon har en lång dag att vänta.

Jag ska bara dricka upp kaffet, sen hoppa in i duschen så jag är klar då hon vaknar. Det gäller att vara effektiv då man får lite ensam-tid. Allt går så mycket snabbare och smidigare då!


Hörs!

En riktigt bra dag

Sådär. Nu sover liten sen ett bra tag tillbaks och sambon har åkt iväg på jobbet. Bara jag som är vaken, och det känns riktigt skönt. Sitter tillbakalutad i soffan och gluttar på Sofias Änglar medan jag försöker knåpa ihop några rader. Känner mig riktigt avslappnad i kropp och knopp, en aningens hungrig men det är ju lätt fixat. Får ta mig lite fika i pausen!

Dagen har varit igång sen Theyabus vaknade vid halv åtta imorse. Det var min tur att kliva upp med fröken men det tog emot. Förstår inte varför, det går ju bra bara man kommer upp. Sen har jag faktiskt kommit fram till att det är den absolut bästa tiden på dygnet tillsammans med Theya. Hon är varken för pigg eller för trött, utan alldeles sådär lagom. Alldeles lagom go och glad. Ska ha det i åtanke nästa gång jag gruvar mig för att kliva upp.
Efter en massa mys i soffan framför Vakna med the Voice, blev det frukost. Sen har dagen rullat på. Vi har busat, städat, sovit och ätit. Ja, vi har haft en riktigt bra dag.

Här sitter jag fortfarande och skriver. Men nu ska jag avrunda. Har lite att förbereda inför morgondagen, då det först blir ett besök på öppna förskolan och sen blir det innebandyderby i stan på kvällen. Det kommer bli en lång, men rolig dag. Det är jag helt övertygad om!

Nu fika. Sen sängen. Natti natt

Trogna läsare

Trots mitt långa uppehåll säger statistiken att jag har haft många trogna läsare, det tackar jag för. Helt underbart att se. Synd bara att jag inte vet vilka ni är. Lämna gärna ett litet spår...


Borde egentligen bjuda på en rejäl uppdatering, men det tänker jag icket. Inte den här gången. Det var alldeles för längesen jag bloggade, vilket betyder att det finns på tok för mycket att uppdatera om. Och det tar tid. Tid som jag inte har. Därför tänker jag hoppa på bloggandet precis där jag befinner mig idag.

Söndag. 23:36 och dags att sova.

God Natt allihopa!

RSS 2.0