Update o en massa bilder

Midsommarhelgen har vi tillbringat med nära o kära i vackra Oviken. Ätit god mat, träffat en massa trevliga människor, myst i det fina vädret o varit omgiven av en massa underbara kids. Kort o gott - Helgen har varit helt perfekt! :)
Nu, lite bilder i blandad kompott...

Mamma-Dotter-Kontakt. Magisk känsla!

Theya - 2 månader!

Idag blir vårt lilla hjärta hela 2 månader! :) Shit, det är otroligt va tiden går undan och hur mycket som har hänt på den här tiden. Från att vara så liten o hjälplös, till att bli så stark o nyfiken på sin omgivningen. Hon växer som hon ska, har ett underbart vackert leende, försöker ge ifrån sig ljud, följer saker med blicken,. Ja, det händer nya saker nästan varje dag. Man slutar aldrig att fascineras! Ibland går det så fort att man nästan vill spola tillbaka tiden bara för att få uppleva allt igen. Men å andra sidan lockar utvecklingen mer!

Tid tillsammans med dig är ovärderlig!


Östersund, BVC och Faderskap

Vi kom hem sent från Östersund igår kväll. På tok för sent för vårt eget bästa och vi har bara oss själva att skylla! Tidsoptimister eller dålig planering? Kanske en blandning av både och? Vet inte riktigt vad jag ska tro!? Det är bara att konstatera att ALLT tar betydligt längre tid numera. Jag trodde dock att vi lärt oss det vid det här laget, men tydligen inte. Vi har mer att lära...
Trots den sena hemgången blev vistelsen i Östersund och hos Theya's kusiner en mycket lyckad start på veckan. Härligt väder, bus i lekparken, shopping, långa promenader, besök på Jamtli, god mat och givetvis en massa bebismys! Tur det inte dröjer allt för länge tills nästa gång vi ses!

Tröttare än vanligt (har sin förklaring) var vi båda nu till morgonen när lilla fröken bestämde sig för att vakna. Hann precis somna om lagom tills väckarklockan drog igång. Så det var bara till att masa sig in i duschen i hopp om att vakna till liv. Brukar vanligtvis fungera, men inte idag. Började inte piggna på mig förrän vi satt i väntrummet på BVC. Hua!
Vårat första läkarbesöket gick galant - snabbt och smärtfritt. Inga konstigheter alls. Theya växer och utvecklas som hon ska, vilket jag nästan kände på mig. Dock skönt att få det bekräftat! Så nu behöver vi inte fortsätta väga varje vecka, utan det gör vi nästa gång vi ska dit och det blir vid 3 månader.

Efter BVC-besöket packade vi in oss i bilen och skyndade ner mot Sundsvall och vår bokade tid på familjerätten. Vi hann faktiskt (hör och häpna) fram i tid och denna gång var legitimationen med. Så nu finns det bekräftat på papper att Eric är pappa till Theya och att vi tillsammans har gemensam vårdnad. Snacka om konstig och gammalmodig procedur, men nu är det gjort. Underbart!
Nu väntar vi bara på namnbekräftelse. Hoppas innerligt att det inte krånglar!



RSS 2.0