Äkta magkänsla!

Provet är gjort. Skrev det igår. Magkänslan var positiv, men jag var ändå inte riktigt säker. Kan ju inte alltid lita på den, då jag vet att den haft fel tidigare. Men den här gången var känslan äkta! Fick ett mejl av min lärare imorse, som skrev att jag hade klarat provet med bravur. Jag kan säga, utan att skämmas, att jag är så jävla stolt över mig själv! Känner mig sådär barnsligt glad och lycklig. Nu kan jag bocka av denna kurs och blicka framåt. Till hösten börjar nya utmaningar, men fram tills dess ska jag bara njuta av ledigheten.

Slutprov

Efter två dagar av intensivt pluggande, känner jag mig redo. Så redo jag anser att jag behöver vara. Visst. Det finns alltid mer att lära, men just nu finns inte plats för mer. Jag skriver provet imorgon, gör så gott jag kan och sen hoppas på det bästa.

Wish me luck!


Morgonpigg

När man är kliver upp sådär strax efter sex på morgonen, hinner man med rätt så mycke. Det märkte jag idag. Klockan är bara lite efter åtta och både jag och Theya har ätit frukost. Sen har jag hängt två maskiner tvätt, startat en diskmaskin, vikt lite tvätt, plockat fram kläder för dagen. Ja, och nu sitter jag här med en kopp kaffe. Tänkte passa på medan Theya leker inne på sitt rum.

Känner mig faktiskt inte ens trött, trots att det blev sent igår. Men ska inte sticka under stolen att jag gärna hade legat kvar i sängen ytterligare en timme om det hade varit möjligt. Men icket. Pappa E for på jobbet, så det var bara till och kliva upp. Glad är jag för det såhär i efterhand!

Idag kommer mamma/mormor hit för att passa Theya medan jag åker iväg på skolan. Jag hoppas på att få skriva slutprovet på torsdag, så det gäller att ta tillvara på alla tillfällen som ges för att plugga!

Nu ska jag gå och leka med min gofis, det bästa jag har.

Have a nice day!

RSS 2.0