En hel helg i Liden

Haha.. låter kanske lite skrämmande?! Men de senaste 24 timmarna har varit raka motsatsen. Vi har haft det hur lugnt och skönt som helst. Så underbart att slippa alla måsten och med gott samvete kunna luta sig tillbaka i soffan, zappa mellan en massa kanaler, mysa och busa med Theya.
Känns som evigheter sen jag upplevde den här avkopplande känslan. Önskar jag kunde säga att jag slappnar av lika bra hemma, men då skulle jag ljuga. Hemma har vi fortfarande en massa påbörjade projekt som ska avslutas innan jag kan slappna av fullt ut. Här finns inga projekt. Här finns bara ett måste. Att umgås med de jag älskar mest - Min familj! Och det är ju inte direkt jobbigt.

Jag njuter i fulla drag!

Så jävla stolt över dig!

Ja, Älskling - det är dig jag pratar om!
- GRATTIS till jobbet.
Jag är så glad för din skull. För våran skull.

Du ska veta att du är en helt underbar människa, sambo och PAPPA.
Jag kommer aldrig tvivla på min kärlek till dig.
Det vi har tillsammans är unikt.

Älskar Dig & Theya!


6 månader och tand på gång..

.. det är vad vi firat idag!


Älskar dig lilla vän!

Lite om lite...

Jag och Theya har tillbringat helgen i Gissjö, då pappa Eric varit borta på jobb. Blir så tomt här hemma när han åker, trots att jag har både gofisen o donnan att busa med. Men mitt ute i skogen, helt ensam och inga direkta grannar. Ja, då får till och med jag lite lätt panik, speciellt såhär på hösten när mörkret tränger sig på. Därför tog vi vårt pick o pack och for till mamma, tror dock inte att hon hade så mycket emot det. Inte vi heller för den delen!

Helgen har varit bra, förutom att vår lilla tös varit så hård i magen att hon inte kunnat bajsa med nån ordning. Trots detta har hon varit glad och haft humöret uppe, precis som alla andra dagar. Men det gör ändå ont att se sitt barn pinas, speciellt när de tittar på en med blicken snälla-mamma-hjälp-mig och man vet att man för tillfället inte kan göra så mycket. Det känns ju inte bättre av vetskapen att det är vi som är boven i det hela. Vi håller nämligen att övergå från ersättning till välling, men övergången gick lite väl fort att lilla magen inte hann ställa om sig. Men vi lär av våra misstag och gör ett nytt försök, denna gång med lite större eftertanke!



Det är redan tisdag, snart onsdag och jag har avverkat två träningspass och en mattelektion, so far so good. Kilona står för tillfället still, vilket känns drygt men jag försöker se det positivt. Nu är det bara att lägga i en högre växel, och det ska jag nog klara av. Nog?! Jag SKA klara av det!

Imorgon väntar klipp och färg hos syster. Inte en dag för sent vill jag lova. Minns inte när jag senast klippte mig, men jag vet att det var alldeles för LÄNGESEN.
Vet inte riktigt vad jag ska göra ännu. Tomorrow will tell...

Nu bär det av till sängen!

Snart blir det fredagsmys!

Eric är hemma igen. Allt verkar ha gått bra, vilket känns skönt. Nu återstår bara den eviga väntan, men vi väntar med spänning!

Annars har dagen bara varit bra. Jag har passat på att städa o baka, medan Theya sovit o lekt i sin nya racerstol. Hon börjar verkligen få in tekniken nu, så om några veckor har vi en busunge som springer fram här.
Helt underbart vad dom små liven utvecklas fort. Jag vet att jag sagt det tidigare, men vart tar tiden vägen?! Det är bara att inse. Liten börjar bli stor.

Avrundar med en bild.




Trevlig helg!




Idag håller vi tummen..

.. för pappa E, som i skrivande stund är på väg till sin arbetsintervju.
Hoppas, hoppas.. :)

RSS 2.0