I väntan på alla gäster

Dagen har varit ofantligt lugn och avslappnad, trots att vi haft så mycket att fixa och stöka med. Men nu är det mesta gjort. Gården är skottad, badtunnan står under uppvärmning, maten är inhandlad och huset är så gott som städat. Det återstår bara en dusch och lite make up, sen ska nog även en annan vara redo. Näe, nu ska ett sista ryck göras med maten. Sen önskas alla gäster välkomna, vi har en mycket lovande kväll att se framemot!

Med detta vill jag önska alla Ni som tittar förbi, ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!


Tre timmar tidigare...

.. och sådär lagomt göralös påbörjar jag ett litet projekt, som jag precis avslutat. Har egentligen massvis med saker som måste göras och förberedas inför imorgon. Men ibland vill man inte ge sig på alla måsten. Istället fick jag en rolig idé - Att göra om ett påslakan till en duk. Sagt och gjort. Duken är nu klar och ligger vackert på bordet. Nu fattas bara dukningen och lite finjustering, samt givetvis alla underbara människor som kommer hit för att inbringa det nya året med oss!

Slänger upp en bild på mitt fina projekt..





Nu väntar sängen!


Nu...

.. har vi köpt julklappar för hela slanten, o då menar jag verkligen för HELA slanten. Alla klappar är inslagna och julrimmen är skrivna. De ligger så fint under granen, som vi fortfarande inte huggit, och väntar på att få slitas upp. Bara två dagar kvar. Oj, tiden går verkligen fort! 

.. fattas bara ett paket. Det till min underbara och älskade. Hade planer på att fixa det efter jobbet idag, men glömde börsen hemma imorse så min plan sprack rätt så rejält. Suck! Och nu känner jag inte för att åka ännu en vända till Sundsvall och hem. Jag får kirra det imorgon istället. Tänk att man alltid ska lyckas va ute i sista minuten.

.. har mina kära vänner från Sandö varit här på julmys. God mat, trevligt sällskap och långa samtal om diverse. Tyvärr lyste två med sin frånvaro, men det får vi ta igen vid ett senare tillfälle. Jag är bara så otroligt glad att det äntligen blev av. Tack för erat sällskap!

.. idag fick jag veta att jag fått förlängt Januari ut. Yippie, vilken lättnad. Känns otroligt skönt och veta att man har nått att sysselsätta sig med efter jul- o nyårshelgen. Har jag klarat mig såhär länge, fixar jag nog en månad till. Skulle bli knäpp av att gå hemma och räkna dagarna.

.. ska jag gå o förbereda maten!


Natti natt

Vill bara säga Go´natt till alla läsare. Nu väntar sängen för min del, då ännu en arbetsvecka drar igång imorgon. Hoppas ni alla haft en trevlig kväll.
Natti natt..


Ny design

Jag + Dator + En långtråkig dag = Ny design...

Ja, som ni kanske förstår har det inte hänt så mycket här idag. Jag och Donnan har varit själva i princip hela dagen. Så med andra ord har jag fått vila upp mig efter helgens extrajobb. Kändes inge vidare att måsta gå ut och jobba på fredagkväll och lördag när man redan jobbat hela veckan. Men o andra sidan, så är det rätt så skönt med lite extra cash. Kan behövas! 

Vi var även och kollade på en bil igår. Allt kändes jäkligt bra, men efter lite funderingar valde vi att inte ta den. Vi kom överrens om att vänta på nå bättre!

Nu ska jag umgås med min kära sambo, som nyss kommit hem från jobbet.


Ont i magen

Idag har det inte varit den bästa dan i mitt liv. Har haft konstant värk i magen. Inge vidare, men tydligen inge ovanligt i det här stadiet av graviditeten. Mensliknande smärta pga att livmodern växer eller är det foglossning som spökar? Hmm.. kan inte riktigt sätta fingrer på det ännu. Men om jag tycker detta är smärtsamt, vad ska jag då tycka om det kommande!? Lite mindre än halva tiden är kvar och jag gruvar mig redan för förlossningen. Hur ska det gå, hur kommer jag att hantera smärtan och allting runtomkring? Bara några av mina tusen funderingar, men det återstår väl att se.. Har ju fortfarande gott om tid att förbereda mig, i den mån jag kan!

Från en sak till en annan...

Nyss hemkommen från mitt andra julbord det här året. God mat och gott sällskap, precis som det ska vara. Nu när jag tänker efter har jag nog aldrig tidigare ätit så många julbord innan självaste julafton. Okej, två julbord är inget att skryta över. Jag vet. Men för mig, som aldrig förut uppskattat maten, är det något att vara stolt över. Känner att jag numera börjat uppskatta maten allt mer och mer, vilket kanske beror på graviditeten!? Sak samma. Jag hade det jättetrevligt ikväll, och det har jag mina arbetskamrater att tacka för!

Nu ska jag återvända till soffan och Arga Snickaren, veckans höjdpunkt att kolla på!


melenie.blogg.se


Första julskinkan

Japp, då har man gjort sin första julskinka. Tror att den blev riktigt lyckad, men det återstår att se. Ska ju inte ha den själv, utan den ska med på jobbet imorn. Blir ytterligare ett julbord, men denna gång bara för oss som jobbar i Sundsvall. Ska bli rätt så mysigt, men känns inte som att det blir får bli en allt för sen kväll. Måste ju tänka på att man ska orka upp dagen därpå också.
Hua, längtar verkligen tills den här veckan är över. Just nu är jag allt annat än motiverad till att jobba. Att jag dessutom ska jobba till helgen, gör ju det hela betydligt värre. Dock blir vi ett helt gäng, så det kanske inte blir så farligt. Men ändå, helgen är dyrbar!

I fredags var jag och syster iväg och såg den sista av Stieg Larssons filmer, Luftslottet som sprängdes. Den tredje och sista filmen av hans mästerverk. Hade inte så mycket förväntningar, då jag hört att den fått dåliga omdömen. Men jag tycker definitivt att den var bra, absolut ett måste att se! Alla bitarna föll på plats, men en efterföljare vore ändå inte helt fel (enligt min mening)...

Bäst att gå o kolla till skinkan, sen blir det tv för hela slanten!


melenie.blogg.se

Ensam och övergiven

Brorsan var här för ett tag sen och hämtade Donnan erftersom vi båda jobbar imorgon. Behöver lite hundvakt, så vad passar bättre än att hon får vara hemma i Gissjö tillsammans med alla de andra hundarna. Vill ju inte att hon ska vara ensam allt för länge, så det tur att man har föräldrar som ställer upp! Så nu känner jag mig ensam och övergiven här ute i skogen Eric jobbar i nån timme till, så datorn och tv:n får roa mig så länge. Synd bara att inget tilltalar mig. Kanske ska ta och läsa några sidor i boken som jag påbörjade för snart ett halvår sen. Skäms nästan över mig själv för att jag inte läst ut den än. Tycker att den är bra, men känner aldrig att det finns tid. Och när det finns tid, då är jag alldeles för trött för att läsa, all text flyter samman och innehållet blir väldigt diffust. Hmm.. kanske ska ge den ett försök ikväll, nu har jag faktiskt tid och känner mig inte allt för trött.

Yippie, imorgon är det FREDAG!! Bara en dag till att härda ut, sen är det helg. Eller nästan. Ska först äta julbord med jobbet. Ska bli intressant att se hur kvällen urartar sig. Med RentAv kan vad som helst hända, och inget skulle få mig att lyfta ögonbrytet särskilt högt. Ja, morgondagen blir en dag för sig!

Igår efter jobbet blev det en lång och härlig promenad i det underbara vädret. Klarblå himmel med solsken, gott sällskap och sådär lagomt kyligt. Vad mer kan man begära!? Det är bara att erkänna. NORRLAND är en vacker del av Sverige att bo i. Brukar vanligtvis inte uppskatta vintern och kylan, men i år känns allt annorlunda och jag njuter av den känslan!

Bjuder på lite bilder från gårdagen..











Ska slå mig ner i soffan och ge boken ännu en chans. Vi hörs!


melenie.blogg.se

RSS 2.0